Yritysesittely

Karelian TELEPART oy:n toiminta on alkanut vuoden 1992 alusta, jolloin yritys erikoistui maksupäätteisiin ja turvapuhelimiin. Maksupäätteiden myynti lopetettiin jo saman vuoden aikana ja yritys keskittyi enenevässä määrin turvapuhelimiin, niiden vastaanottolaitteisiin, sekä niihin liitettäviin oheislaitteisiin.

Dementiavalvontajärjestelmät sekä kulunvalvonta yleisesti, saivat 1994 lisääntyvässä määrin yrityksen huomiota.

1995 asennettiin ensimmäisiä palvelutalojärjestelmiä sekä hyvin nopeasti 1997 hoitajakutsu- ja epilepsialaitteita.

Tällä hetkellä toiminnan painotus on sekä perinteisen että uuden tekniikan sovittaminen vanhustenhuollon avuksi. Elektronisten apuvälineiden hankintaa ja käyttöä pyrimme ohjeistamaan niin että siitä hyötyisivät sekä hoidettavat että hoitajat.

Yksin asuvat vanhukset ja vammaiset ovat se kohderyhmä, johon haluaisimme antaa suurimman työpanoksemme.

Tulevaisuus toiminnassamme näyttää selkeältä. Uudet innovaatiot tällä alalla antavat hyviä mahdollisuuksia toteuttaa toiminta-ajatustamme.

Pyrimme antamaan oman panoksemme siihen työhön, jota yhteiskunnassa nyt halutaan monien toimijoiden kautta tehdä, eli parantaa vanhusten mahdollisuuksia asua mahdollisimman kauan omassa kodissaan. Mikäli voimat loppuvat yksin kotona asumiseen, niin haluamme tarjota apua siihen elämään, jota jatketaan palveluasumisessa ja edelleen hoitolaitoksessa. Pyrimme pitämään ammattitaitomme sekä tietomme ajantasalla monien päämiestemme järjestämillä koulutuksilla, messuilla sekä lukemalla alan julkaisuja ja kirjallisuutta. Verkottuminen on myös tärkeä osa tämän päivän toimintaa. Hyvät yhteistyökumppanit ovat ehdoton edellytys menestyksekkäälle toiminnalle. 

Karelian Telepart Oy
Puh. 044 3586611
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.